https://www.vonarx.nl/trelawny-bikhamer-laag-vibratie-level/_62____NL

Trelawny trillinggedempte naaldenbikker

Kwaliteit, veilig werken en hoge prestaties zijn de kernwoorden van de machines van Trelawny. Trelawny is producent van  pneumatisch gereedschap en levert een groot assortiment om oppervlakten voor te behandelen.

Trelawny naaldenbikhamer lage vibratie

De Trelawny naaldenbikhamers staan bekend om hun veelzijdigheid, hoge kwaliteit en worden toegepast voor het opruwen van beton, verwijderen van coatings en roest. De hamer is eenvoudig om te zetten naar een beitelhamer. De Trelawny naaldenbikhamer kan uitgevoerd worden met verschillende type naalden waaronder ook naalden die toegepast kunnen worden in een explosievrije omgeving. De lage vibratiewaarden zorgen voor een lage lichamelijke belasting.

>> Naar de website <<

Handlamellenfrees Trelawny

Perfect voor het opruwen van wanden en vloeren, verwijderen van dikke coating- en verflagen, roest en versmeringen. De frees wordt standaard geleverd met trommel met straallamellen. Stofafzuiging is mogelijk. Ook leverbaar met 230V aandrijving.

>> Naar de website <<

 

Onderdelen Trelawny online

Wij hebben vrijwel alle onze machines, toebehoren en onderdelen op voorraad om binnen 48 uur te leveren. Dagelijks komt onze expediteur de pakketten afhalen om deze de volgende dag af te leveren op uw adres.

>> Naar de website <<