https://www.vonarx.nl/service/_5____NL

STEELCON wil zich onderscheiden door het leveren van een goede service:

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Verkopen van machines is één, maar het juiste advies geven, snel kunnen leveren en flexibel zijn is minstens zo belangrijk. 

 

Onderhoud van machines

Onze machines worden veelvuldig en bijzonder intensief gebruikt. Om ze in goede conditie te houden is onderhoud en soms reparatie nodig. In onze werkplaats repareren wij snel en vakkundig alle Von Arx machines en Böhler sloophamers. U kunt uw reparatie opsturen of brengen. In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht!

 

Grote voorraad

Wij hebben bijna al onze machines, toebehoren en onderdelen op voorraad om binnen 24 uur te leveren. Dagelijks komt onze expediteur de pakketten afhalen om deze de volgende dag af te leveren op uw adres. Wij kunnen uw bestelling volgen en u zo op de hoogte brengen waar het pakket zich bevindt. Over het algemeen levert de vervoerder uw bestelling de volgende werkdag bij u af.

 

 

Demo op locatie

Ieder project, klus, werk of toepassing heeft zijn eigenaardigheden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste machinekeuze maakt, hebben wij van bijna alle machines demo modellen staan. Als u het wenst, komen wij bij u op de werkplek om de machines te demonstreren. Wij zullen u voorzien van een goed advies en u kunt er zelf mee werken. Op basis van die informatie kunt u een keuze maken welke machine het meest geschikt is.