Categorieën
https://www.vonarx.nl/nl/straaloverall-standaard-duty/a752?m=735
Zoeken
Winkelmandje
  {canonicalURL}

  Straaloverall Standaard Duty

  95,00 exclusief btw
  Verkrijgbaar in de volgende maten:

  De Contractor Standaard-duty straaloverall beschermd de straler tegen terugkaatsend straalmiddel. Net als alle andere veiligheidskleding moeten ook straaloveralls voldoen aan de Europese richtlijn 89/686/EEG voor de persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze ‘Heavy Duty’ straaloveralls worden geleverd met CE markering en zijn vervaardigd en getest volgens EN ISO 14877 (protective clothing for abrasive blasting operations using granulaer abrasives)

  De Contracor Standaard-Duty straaloverall beschermt de straler over het algemeen tegen terugkaatsend straalmiddel. Door het lichte gewicht is de Standaard-Duty overall comfortabeler in warme klimaten en in de zomer. Het zeildoek en de katoenen stoffen zijn gemakkelijk in de wasmachine te wassen.

  De Contracor Standaard-Duty straaloverall is voorzien van zowel rits als klittenbandsluitingen voor een dubbele bescherming tegen stof. De speciale sluitingen van mouwen en pijpen zorgen ervoor om het stof buiten te houden. Dubbele stiksels en omslagen zorgen voor een lange levensduur.