Categorieën
https://www.vonarx.nl/nl/bezoek-onze-stand-op-de-martime-industry/l26c2
Zoeken
Winkelmandje

  Nieuws

   

  Bezoek onze stand op de Martime Industry

  1 mei 2019

  Bezoek de stand van STEELCON tijdens de Maritime Industry 2019

  Het oppervlak speelt een cruciale rol bij vrijwel elk product en project. Oppervlaktebehandeling maakt materialen geschikt voor hun toepassing. Ook geeft het producten op velerlei manieren meerwaarde zoals: slijtvastheid, uitstraling, onderhoudsvriendelijkheid en het toevoegen van een extra functionaliteit en verfraaiing. STEELCON BV is met haar productlijn van onder andere Von Arx, Trelawny en IBIX® gespecialiseerd in oppervlakte (voor) behandeling. Naast ontroesten en reinigen, vindt u bij ons ook de oplossing voor verwijderen van coatings, versmeringen en dekvloeren.

  Verf en roest verwijderen met Von Arx

  Sinds 1954 importeren wij het Zwitserse merk Von Arx. Een ijzersterk merk, wat blijkt uit de lange levensduur van de producten. Op de maritime Industry zullen wij van Von Arx de naaldenbikhamers en de freesmachine promoten.

  Naar von Arx

             

  Ontroesten met Trelawny

  De vraag naar trillinggedempte naaldenbikhamers neemt toe. Naast de hamers van Von Arx hebben wij ook de hamers met trillingdemping van Trelawny in ons assortiment opgenomen. Trelawny gaat in zijn ontwikkeling om trillingsarm te kunnen werken verder. Wij laten u dat graag zien op de beurs in Gorinchem.

  Naar Trelawny

  Stralen met IBIX

  De straalunits van IBIX® zijn een aanvulling van ons assortiment. Met IBIX is verwijderen van grote opperlakten verf, anti fouling of roest snel gedaan, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. De straalmachines van IBIX zijn te bekijken op onze stand.

  Naar IBIX straalunits 

  Welkom op onze stand tijdens de Maritime Industry 2019

  7-9 mei 2019, Evenementenhal Gorinchem
   

   Bekijk alle berichten